רוצים שהילדים ילקקו אצבעות? מתכון לכדורי בשר ברוטב עגבניות

יוני גרין
13 באוקטובר 2021    אין תגובות
צילום: 
שף ישראל קרויזר
המצרכים:

לקציצות:

1/2 קילו בשר טחון

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עד השחמה

2 כפות פירורי לחם

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1 ביצה

לרוטב:

קופסא 240 גרם רסק עגבניות

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עד הזהבה

1 כף סוכר

1 כפית מלח

מעט פלפל שחור

4 כוסות מים

אופן ההכנה:

• לערבב היטב את מרכיבי הקציצות וליצור כדורים בידיים רטובות

• להרתיח בסיר את מרכיבי הרוטב

• כשהרוטב רותח להחליק פנימה את כדורי הבשר

• להביא לרתיחה על אש גדולה

• להנמיך להבה ולבשל בסיר מכוסה כחצי שעה-45 דקות עד שהרוטב מסמיך

• להגיש עם פסטה/אורז

• אופציה נוספת: לטגן/ לאפות את הקציצות לפני הכנסתם לרוטב.  זה קצת יותר עבודה, אבל מוסיף בטעם

להצטרפות לקבוצת 'ישראל מבשל חגיגה' של שף ישראל קרויזר - לחצו כאן

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram