דואט פילה דניס ואמנון ברוטב לימון ועגבניות מיובשות

מתכוננים לחגים: בשלושת ימי ראש השנה תמצאי עצמך מגישה 6 פעמים מנת דג • מאיר רוזנברג , שף מלון רימונים גלי כנרת, מציע לגוון: דואט פילה דג דניס ופילה דג אמנון – ברוטב לימון ועגבניות מיובשות
יעל חן
כ"ו אב התשע"ד / 21.08.2014 23:03

חומרים ל-5 סועדים:

0.5 ק”ג פילה דג סלמון

5 י”ח פילה דג אמנון

5 כפות שמן זית

קורט פלפל לבן

כפית מלח

כפית שום טחון

5 כפות מיץ לימון

חומרים לרוטב:

¼ כוס מיץ לימון

¼ כוס יין לבן

קורט פלפל לבן

כפית מלח

קורט זנגביל

פילה לימון (משני לימונים)

0.5 כוס (רצועות) עגבניות מיובשות

1.5 כוס מים

כף קורנפלור

אופן הכנה:

  1. משרים את הדגים בשמן זית, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל 30 דקות.
  2. מערבבים את כל חומרי הרוטב למעט חצי כוס מים והקורנפלור ומבשלים 5 דקות בחום נמוך.
  3. מערבבים את חצי הכוס מים עם הקורנפלור ויוצקים לנוזל הרותח, לאחר רתיחה נוספת מכבים את הגז.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מכניסים את הדגים (לאחר שסידרנו בתבנית) ל10 דקות.
  5. מניחים את הדגים דג סלמון ודג האמנון במרכז הצלחת ומסביב יוצקים את הרוטב.

 

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות