הדרך המושלמת להפתיע בארוחות חג הסוכות: דג סלמון במשרה אסייתי

יוני גרין
14 באוקטובר 2024    אין תגובות
צילום: 
שף ישראל קרויזר
המצרכים:

6 מנות פילה סלמון טרי בעובי בינוני

לרוטב:

כף רוטב סויה אמיתי

2 כפות רוטב טריאקי

כף סילאן

כף שמן

שן שום אחד קצוצה דק (לא כתושה)

מעט צ'ילי גרוס

מעט ג'ינג'ר מגורר (לא חובה)

לפיזור מעל: שומשום רגיל/ שומשום שחור

אופן ההכנה:

• לערבב בכלי את כל חומרי הרוטב היטב, עד שמתאחדים לרוטב סמיך

• לערבב בקערה את מנות הסלמון יחד עם הרוטב

• להשרות יחד בקערה מכוסה לכמה שעות

• לחמם תנור לחום 220 מעלות

• לסדר את הדגים בתבנית, כשהעור כלפי מטה

• לפזר שומשום ולאפות כ-13 דקות

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram