המצרכים:
נתח בקר המתאים לבישול ארוך במשקל 2 קילו (אני השתמשתי בדנבר)
למרינדה:
1/2כוס שמן זית
כף גדושה חרדל דיז’ון גרגירים
כף גדושה דבש
3 ענפי רוזמרין קצוצים
3 ענפי טימין קצוצים
כפית מלח גרוס
כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
• מערבבים היטב את מרכיבי המרינדה
• משרים את הנתח במרינדה לכמה שעות
• מחממים תנור ל-180 מעלות
• עוטפים את הנתח בנייר אפייה ומעליו בנייר כסף
• מניחים על תבנית אפיה
• מכניסים לתנור ל-3-4 שעות
• אחרי 3 שעות לבדוק האם הנתח רך – סכין שנכנסת יוצאת בקלות. אם לא, להמשיך עוד שעה ולבדוק.
• אחרי שהנתח התרכך לתת לו להתקרר ולפרוס לפרוסות דקות
• בהגשה לחמם עם הרוטב שנוצר תוך כדי הבישול
• להגיש עם תפוחי אדמה צלויים