צלי בקר בתנור: מתכון קל להכנה, חגיגי ומפנק במיוחד לחג סוכות
המצרכים:
נתח בקר המתאים לבישול ארוך במשקל 2 קילו (אני השתמשתי בדנבר)
למרינדה:
1/2כוס שמן זית
כף גדושה חרדל דיז’ון גרגירים
כף גדושה דבש
3 ענפי רוזמרין קצוצים
3 ענפי טימין קצוצים
כפית מלח גרוס
כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
• מערבבים היטב את מרכיבי המרינדה
• משרים את הנתח במרינדה לכמה שעות
• מחממים תנור ל-180 מעלות
• עוטפים את הנתח בנייר אפייה ומעליו בנייר כסף
• מניחים על תבנית אפיה
• מכניסים לתנור ל-3-4 שעות
• אחרי 3 שעות לבדוק האם הנתח רך – סכין שנכנסת יוצאת בקלות. אם לא, להמשיך עוד שעה ולבדוק.
• אחרי שהנתח התרכך לתת לו להתקרר ולפרוס לפרוסות דקות
• בהגשה לחמם עם הרוטב שנוצר תוך כדי הבישול
• להגיש עם תפוחי אדמה צלויים
להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של שף ישראל קרויזר – לחצו כאן
-
הורוביץ תתבייש אין לכם חוצפה שוב אתם מעבירים כספים למחבלים על חשבוננו לא יאמן מדינת ישראל והעם על הפנים ואתה לוקח כספי ציבור ומעביר לרשות מה יהיה איתכם מה??? וביתר מי יודע מה אתם עושים אם יושב שם ליברמן “עד מתי רשעים יעלוזו עד מתי”