מתכון לתוספת נפלאה: אנטיפסטי קל הכנה • ופטנט להפחתה בשמן
לירקות:
ירקות שמתאימים לאנטיפסטי: קישוא/זוקיני, בצל רגיל או סגול, פלפלים בשלל צבעים, פטריות, חצילים, בטטה.
אופן ההכנה:
• לחמם תנור לחום הגבוה ביותר האפשרי. לחכות שיתחמם.
• להבריש את הירקות בשכבה דקה של שמן זית
• לפזר מעט מלח ופלפל שחור
• ניתן להוסיף מעט טימין טרי או יבש
• את החציל להבריש משני הצדדים, את שאר הירקות מספיק מצד אחד
• להכניס לתנור לכרבע שעה – עד שיש ריח של ירקות קלויים
הטכניקה הזאת של החום הגבוה חוסכת בשמן ונותנת תוצאה של טעם כמו בטיגון רק ללא הכמויות של השמן
אפשר להשתמש בירקות לסלטים שונים…
• ממליץ מאוד: ניתן להוסיף אחר האפיה מעט סילאן וחומץ בלסמי לקבלת טעם חמוץ-מתוק
להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של שף ישראל קרויזר – לחצו כאן
-
הורוביץ כמה חוצפה יכולה להיות בממשלה הנוכחית שוב לוקחים כספי ציבור ומעבירים לרשות …ומי יודע איזה שימוש נעשה ביתר הכסף כמובן אם נשאר כאשר שר האוצר הוא ליברמן “עד מתי רשעים יעחוזו עד מתי”