המצרכים:
10 מנות סטייק פרגית עדיף גדולות
למילוי –
1 כוס אורז חצי מבושל (אורז שבושל בכוס מים על כל כוס אורז)
1 בצל חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עד השחמה
2 כפות צנוברים קלויים קלות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק-דק
מלח, פלפל ומעט כמון
לזיגוג מעל הפרגיות –
2 כפות סילאן/דבש מעורבים ב-2 כפות שמן ומעט מלח
אופן ההכנה:
• למלא את הפרגיות בתערובת המילוי
• להניח בצפיפות בתבנית אפיה כשהצד של הסגירה כלפי מטה
• למרוח מעל הפרגיות את תערובת הזיגוג
• לכסות את התבנית
• להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות כחצי שעה + עשר דקות ללא כיסוי להזהבה.