מתכון טעים לשולחן חג הסוכות: פרגיות ממולאות באורז וצנוברים

שף ישראל קרויזר מציע מנה מפוארת ומכובדת - המתאימה לשולחן חג הסוכות: פרגיות ממולאות באורז וצנוברים • מתכון קל להכנה וכמובן טעים-טעים
שף ישראל קרויזר
י"א תשרי התשפ"ב / 17.09.2021 11:14
המצרכים:

10 מנות סטייק פרגית עדיף גדולות

למילוי –

1 כוס אורז חצי מבושל (אורז שבושל בכוס מים על כל כוס אורז)

1 בצל חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עד השחמה

2 כפות צנוברים קלויים קלות

2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק-דק

מלח, פלפל ומעט כמון

לזיגוג מעל הפרגיות –

2 כפות סילאן/דבש מעורבים ב-2 כפות שמן ומעט מלח

אופן ההכנה:

• למלא את הפרגיות בתערובת המילוי

• להניח בצפיפות בתבנית אפיה כשהצד של הסגירה כלפי מטה

• למרוח מעל הפרגיות את תערובת הזיגוג

• לכסות את התבנית

• להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות כחצי שעה + עשר דקות ללא כיסוי להזהבה.

להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של שף ישראל קרויזר – לחצו כאן

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות