מתכון טעים לשולחן חג הסוכות: פרגיות ממולאות באורז וצנוברים

יוני גרין
14 באוקטובר 2024    אין תגובות
צילום: 
שף ישראל קרויזר
המצרכים:

10 מנות סטייק פרגית עדיף גדולות

למילוי -

1 כוס אורז חצי מבושל (אורז שבושל בכוס מים על כל כוס אורז)

1 בצל חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עד השחמה

2 כפות צנוברים קלויים קלות

2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק-דק

מלח, פלפל ומעט כמון

לזיגוג מעל הפרגיות -

2 כפות סילאן/דבש מעורבים ב-2 כפות שמן ומעט מלח

אופן ההכנה:

• למלא את הפרגיות בתערובת המילוי

• להניח בצפיפות בתבנית אפיה כשהצד של הסגירה כלפי מטה

• למרוח מעל הפרגיות את תערובת הזיגוג

• לכסות את התבנית

• להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות כחצי שעה + עשר דקות ללא כיסוי להזהבה.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram