מתכון מושלם שיקצור שבחים בכל סעודת חג: סלמון בקראסט פיסטוק

שף ישראל קרויזר מגיש מתכון חגיגי וטעים ביותר לשולחן חג הסוכות • הסלמון מקבל ציפוי קריספי וטעים מאוד, בטעם מתקתק עדין, שמשתלב נהדר עם העדינות של הדג
שף ישראל קרויזר
ח' תשרי התשפ"ב / 14.09.2021 15:21

מרכיבים:

8 מנות פילה סלמון

3 כפיות שמן

3 כפיות סילאן

קורט מלח ומעט פלפל שחור

•  לערבב ולמרוח שכבה דקה על הדג

חצי כוס פיסטוק גרוס

מעט פיטרוזיליה קצוצה

מעט מלח גס

מעט צ’ילי גרוס

•  לפזר מעל תערובת הסילאן

•  לאפות כ-15 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות

להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של שף ישראל קרויזר – לחצו כאן

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות