שני מתכונים בצלחת אחת: כך תכינו מרק עוף מסורתי וקניידלך מושלמים

אין ארוחה חגיגית בימים טובים (וגם בערבי ימים טובים) שלא כוללת מרק עוף וכדורי קניידלך שתמיד עושים חשק לעוד • שף ישראל קרויזר עם הגרסה שלו למרק המסורתי ומתכון לקיינדלך מושלמים
שף ישראל קרויזר
ז' תשרי התשפ"ב / 13.09.2021 20:39

מצרכים למרק עוף:

קילו עצמות עוף/ עוף שלם מפורק/ גרונות וכנפי עוף

5 גזרים

1 בצל גדול

1 קישוא

1 קולורבי

1 בטטה

1 שורש פטרוזיליה

1 שורש סלרי

5 ענפי סלרי עם העלים

אופן ההכנה:

• לקלף את הירקות

• למלא את המצרכים בסיר ולמלא אותו במים עד כיסוי

• לבשל על אש גדולה להרתחה, להנמיך את האש ולבשל לפחות עוד שעתיים

• כמה שיותר זמן בישול יותר טוב.

• להגיש עם קניידלך

מתכון לקניידלך:

לערבב –

2 כוסות קמח מצה

2 כוסות מים רותחים

להוסיף –

5 כפות שמן

5 ביצים

כפית מלח

• לערבב היטב

• לקרר את התערובת במקרר כשעה

• ליצור כדורים ולהחליק לסיר עם מים רותחים ומלח

• לבשל כחצי שעה.

להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של שף ישראל קרויזר – לחצו כאן

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות