שני מתכונים בצלחת אחת: כך תכינו מרק עוף מסורתי וקניידלך מושלמים
אין ארוחה חגיגית בימים טובים (וגם בערבי ימים טובים) שלא כוללת מרק עוף וכדורי קניידלך שתמיד עושים חשק לעוד • שף ישראל קרויזר עם הגרסה שלו למרק המסורתי ומתכון לקיינדלך מושלמים
מצרכים למרק עוף:
קילו עצמות עוף/ עוף שלם מפורק/ גרונות וכנפי עוף
5 גזרים
1 בצל גדול
1 קישוא
1 קולורבי
1 בטטה
1 שורש פטרוזיליה
1 שורש סלרי
5 ענפי סלרי עם העלים
אופן ההכנה:
• לקלף את הירקות
• למלא את המצרכים בסיר ולמלא אותו במים עד כיסוי
• לבשל על אש גדולה להרתחה, להנמיך את האש ולבשל לפחות עוד שעתיים
• כמה שיותר זמן בישול יותר טוב.
• להגיש עם קניידלך
מתכון לקניידלך:
לערבב –
2 כוסות קמח מצה
2 כוסות מים רותחים
להוסיף –
5 כפות שמן
5 ביצים
כפית מלח
• לערבב היטב
• לקרר את התערובת במקרר כשעה
• ליצור כדורים ולהחליק לסיר עם מים רותחים ומלח
• לבשל כחצי שעה.
להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של שף ישראל קרויזר – לחצו כאן
תגובות
אין תגובות