לסלט כרוב הזה יש הרבה גרסאות: קבלו את הגרסה הכי טעימה בעולם

שף ישראל קרויזר
|
כ"ט אלול התשפ"א / 06.09.2021 14:53
שף ישראל קרויזר מציע מתכונים לסעודות החגים • לסלט כרוב הזה יש הרבה גרסאות, אך הגרסה הזו – של אשתי, היא לדעתי הכי טעימה שיש

המצרכים:

1 כרוב אדום שלם בינוני או חבילה של קילו קצוץ

3 גבעולי בצל ירוק קצוץ

1/4 כוס שומשום קלוי

כוס וחצי שקדים מולבנים פרוסים קלויים

לרוטב:

3/4 כוס שמן

קצת פחות מ-1/4 כוס חומץ

5-6 כפות סוכר

1 כפית מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה: 

• אם הכרוב שלם – לקצוץ אותו היטב

• לערבב את חומרי הרוטב טוב

• להניח בקערה את כל המוצרים ולערבב היטב עם הרוטב.

• לנוהגים שלא לאכול שקדים בראש השנה – להחליף את השקדים בגרגירי רימון

להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של ישראל קרויזר – לחצו כאן