המצרכים:
1 כרוב אדום שלם בינוני או חבילה של קילו קצוץ
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
1/4 כוס שומשום קלוי
כוס וחצי שקדים מולבנים פרוסים קלויים
לרוטב:
3/4 כוס שמן
קצת פחות מ-1/4 כוס חומץ
5-6 כפות סוכר
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
• אם הכרוב שלם – לקצוץ אותו היטב
• לערבב את חומרי הרוטב טוב
• להניח בקערה את כל המוצרים ולערבב היטב עם הרוטב.
• לנוהגים שלא לאכול שקדים בראש השנה – להחליף את השקדים בגרגירי רימון
להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של ישראל קרויזר – לחצו כאן