לסלט כרוב הזה יש הרבה גרסאות: קבלו את הגרסה הכי טעימה בעולם

יוני גרין
6 בספטמבר 2021    5 תגובות
צילום: 
באדיבות

המצרכים:

1 כרוב אדום שלם בינוני או חבילה של קילו קצוץ

3 גבעולי בצל ירוק קצוץ

1/4 כוס שומשום קלוי

כוס וחצי שקדים מולבנים פרוסים קלויים

לרוטב:

3/4 כוס שמן

קצת פחות מ-1/4 כוס חומץ

5-6 כפות סוכר

1 כפית מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה: 

• אם הכרוב שלם - לקצוץ אותו היטב

• לערבב את חומרי הרוטב טוב

• להניח בקערה את כל המוצרים ולערבב היטב עם הרוטב.

• לנוהגים שלא לאכול שקדים בראש השנה - להחליף את השקדים בגרגירי רימון

להצטרפות לקבוצת 'ישראל מבשל חגיגה' של ישראל קרויזר – לחצו כאן

[גלריה]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram