לסלט כרוב הזה יש הרבה גרסאות: קבלו את הגרסה הכי טעימה בעולם

שף ישראל קרויזר מציע מתכונים לסעודות החגים • לסלט כרוב הזה יש הרבה גרסאות, אך הגרסה הזו - של אשתי, היא לדעתי הכי טעימה שיש
שף ישראל קרויזר
כ"ט אלול התשפ"א / 06.09.2021 14:53

המצרכים:

1 כרוב אדום שלם בינוני או חבילה של קילו קצוץ

3 גבעולי בצל ירוק קצוץ

1/4 כוס שומשום קלוי

כוס וחצי שקדים מולבנים פרוסים קלויים

לרוטב:

3/4 כוס שמן

קצת פחות מ-1/4 כוס חומץ

5-6 כפות סוכר

1 כפית מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה: 

• אם הכרוב שלם – לקצוץ אותו היטב

• לערבב את חומרי הרוטב טוב

• להניח בקערה את כל המוצרים ולערבב היטב עם הרוטב.

• לנוהגים שלא לאכול שקדים בראש השנה – להחליף את השקדים בגרגירי רימון

להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של ישראל קרויזר – לחצו כאן

הדפס כתבה

5 תגובות

הוסף תגובה חדשה
    סלט כרוב
    09/09/2021 09:05
    סוזי
  1. 3/4 כוס שמן ו- 6 כפיות סוכר????? אני בהלם מהכמויות של השמן והסוכר. זה סלט או עוגה בחושה?

  2. כרוב סגול
    09/09/2021 11:47
    בתיה
  3. כרוב האדום נראה מהמם.מה אפשר לשים במקום סוכר תודה

  4. ומה עם הבריאות שלנו ???
    09/09/2021 14:40
    בטי
  5. סלט שמן וכרוב

  6. שדרוג
    09/09/2021 19:23
    תרצה
  7. עובד מעולה עם חופן אפונת גינה עדינה סנפרוסט ישר מהמקפיא

  8. אחלה סלט
    13/09/2021 20:22
    מנשה
  9. אמנם פחות בריא..אבל טעים בטירוף!! אני הפחתתי 2 כפות סוכר, יצא ממש טוב..