זה קל, מהיר להכנה, ויוצא עסיסי: מתכון לעוף בתנור בדבש ושום

שף ישראל קרויזר
|
כ"ט אלול התשפ"א / 06.09.2021 14:54
שף ישראל קרויזר מציע מתכונים לסעודות החגים • חודש תשרי הוא החודש של הדבש: אז קבלו את המתכון הבא – שימתיק לכם את החג

המצרכים:

3 כרעיים עוף

3 כפות שמן

כף גדושה דבש

שן שום כתושה

חצי כפית מלח

אופן ההכנה: 

• לערבב היטב בקערה את העוף עם הרוטב, לעסות את הרוטב טוב על העוף.

• להניח בתבנית אפיה, לכסות בנייר כסף.

• להכניס לתנור שחומם ל- 200 מעלות – לשעה וחצי

• אחרי חצי שעה להוריד את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד השחמה יפה.

להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של ישראל קרויזר – לחצו כאן