זה קל, מהיר להכנה, ויוצא עסיסי: מתכון לעוף בתנור בדבש ושום

יוני גרין
6 בספטמבר 2021    אין תגובות
צילום: 
באדיבות

המצרכים:

3 כרעיים עוף

3 כפות שמן

כף גדושה דבש

שן שום כתושה

חצי כפית מלח

אופן ההכנה: 

• לערבב היטב בקערה את העוף עם הרוטב, לעסות את הרוטב טוב על העוף.

• להניח בתבנית אפיה, לכסות בנייר כסף.

• להכניס לתנור שחומם ל- 200 מעלות - לשעה וחצי

• אחרי חצי שעה להוריד את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד השחמה יפה.

להצטרפות לקבוצת 'ישראל מבשל חגיגה' של ישראל קרויזר – לחצו כאן

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram