תוספת נפלאה לסעודות החגים: מתכון קל ומהיר של פשטידת בצל
שף ישראל קרויזר מציע מתכונים לסעודות החגים • קבלו מתכון להכנת פשטידת בצל להכנה מהירה: תוך שעה והיא על שולחן החג

מצרכים:
5 בצלים בינוניים פרוסים לחצאי טבעות
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
כף מחוקה מלח
כפית מחוקה פלפל שחור
1 ורבע כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
חמש ביצים
אופן הכנה:
• לחמם תנור ל-180 מעלות
• לערבב היטב את כל מרכיבי הפשטידה
• לכסות 2 תבניות אינגליש קייק או תבניות אישיות בנייר אפיה
• למלא את התבניות בתערובת ולאפות כשעה עד השחמה נאה.
להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של ישראל קרויזר – לחצו כאן
תגובות
אין תגובות