תוספת נפלאה לסעודות החגים: מתכון קל ומהיר של פשטידת בצל

יוני גרין
6 בספטמבר 2021    אין תגובות
צילום: 
באדיבות

מצרכים: 

5 בצלים בינוניים פרוסים לחצאי טבעות

1/2 כוס שמן

1/2 כוס מים

כף מחוקה מלח

כפית מחוקה פלפל שחור

1 ורבע כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

חמש ביצים

אופן הכנה: 

•  לחמם תנור ל-180 מעלות

•  לערבב היטב את כל מרכיבי הפשטידה

•  לכסות 2 תבניות אינגליש קייק או תבניות אישיות בנייר אפיה

•  למלא את התבניות בתערובת ולאפות כשעה עד השחמה נאה.

להצטרפות לקבוצת 'ישראל מבשל חגיגה' של ישראל קרויזר – לחצו כאן

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram