מצרכים:
בצק:
• לערבב במיקסר
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 ביצה
3/4 כוס שמן
1 חבילת סוכר וניל
1 כפית אבקת אפיה
• להניח בצד
מילוי:
• בין 6-9 תפוחים מזן גרנד
• לקלף ולחתוך לרבעים
• כל רבע לחתוך לפרוסות דקות
• בקערה לערבב עם התפוחים:
1/2 כפית קינמון
1חבילת סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה:
• בתבנית בערך 20/30 או 3 תבניות מאורכות
• לשים חצי מכמות הבצק, להדק לתבנית ומעל לשים את תערובת התפוחים. מעל לפזר בפרורים את יתרת הבצק.
• כשמכינים לא לראש השנה, ניתן להוסיף מעט אגוזים קצוצים יחד עם הפירורים.
• לאפות בין 45 דקות לשעה ב-180 מעלות