מצווה לכבד את ראש השנה בסעודה נאה? אז ככה: פרגיות ביין ופטריות

יוני גרין
5 בספטמבר 2021    אין תגובות
צילום: 
באדיבות

המצרכים:

6 יחידות סטייק פרגית

4-5 שיני שום חצויות

6 פטריות חתוכות לרבעים

מעט שמן זית

2.5 כוסות יין אדום יבש

2 ענפי טימין טרי

אופן ההכנה: 

• לצרוב קלות במחבת עם שמן זית את הפרגיות - כמה שניות מכל צד, להניח בצד,

• לטגן את השום כמה שניות ולהשים בצד יחד עם הפרגיות,

• לטגן באותו שמן את הפטריות כמה דקות,

• להחזיר את הפרגיות והשום, להוסיף את היין והטימין,

• לכסות את המחבת בנייר כסף ולבשל כרבע שעה על אש גבוהה עד שהיין מצטמצם והופך לרוטב

• להפוך לפחות פעם אחת באמצע הבישול, כדי שהפרגיות יקבלו את הצבע הסגול עמוק מכל הצדדים

• להגיש עם פירה

להצטרפות לקבוצה של ישראל קרויזר – לחצו כאן

[גלריה]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram