הדג שיקפיץ לכם את סעודת החג של ראש השנה: דניס ביין לבן ושום

שף ישראל קרויזר
|
כ"ח אלול התשפ"א / 05.09.2021 17:31
שף ישראל קרויזר מציע מתכונים לסעודות חג ראש השנה • מנת פתיחה: דניס ביין לבן ושום • דג דניס הוא דג די בשרני מצד אחד, ומצד שני הוא עדין וטעים במיוחד –  דג שממש מתאים לשולחן החג

המצרכים:

4 יחידות פילה דג דניס

מיץ מחצי לימון

4 שיני שום פרוסות

5 כפות שמן זית

1 כוס יין לבן יבש/ חצי מתוק

1 כפית מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

• לטפטף על הדגים מיץ לימון

• לטגן את השום בשמן זית כ-10 שניות

• להוסיף את הדגים

• להוסיף יין, מלח, פלפל

• לבשל על להבה גבוהה כ-10 דקות עד שנגמר הריח של האלכוהול, ונוצר רוטב סמיך

• לפזר פיטרוזיליה לקראת סוף הבישול

• להגיש עם פלח לימון וכוס יין לבן

להצטרפות לקבוצה של ישראל קרויזר – לחצו כאן