הדג שיקפיץ לכם את סעודת החג של ראש השנה: דניס ביין לבן ושום

יוני גרין
5 בספטמבר 2021    תגובה אחת
צילום: 
באדיבות

המצרכים:

4 יחידות פילה דג דניס

מיץ מחצי לימון

4 שיני שום פרוסות

5 כפות שמן זית

1 כוס יין לבן יבש/ חצי מתוק

1 כפית מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

• לטפטף על הדגים מיץ לימון

• לטגן את השום בשמן זית כ-10 שניות

• להוסיף את הדגים

• להוסיף יין, מלח, פלפל

• לבשל על להבה גבוהה כ-10 דקות עד שנגמר הריח של האלכוהול, ונוצר רוטב סמיך

• לפזר פיטרוזיליה לקראת סוף הבישול

• להגיש עם פלח לימון וכוס יין לבן

להצטרפות לקבוצה של ישראל קרויזר - לחצו כאן

[גלריה]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram