קינוח טעים ובריא לארוחת חג: קערת שיק פירות טרופיים עם צ’יה

יוני גרין
31 באוגוסט 2021    אין תגובות
צילום: 
יחצ BEKO

מצרכים:

250 מ"ל חלב שקדים מן הצומח

10 גר' זרעי צ'יה

2 בננות

125 גר' אננס

125 גר' מנגו

 אופן ההכנה:

• מוסיפים את הצ'יה לחלב ומחכים עד להסמכה

• בתוך בלנדר, מערבבים בפולסים בננה, מנגו ואננס, עד לקבלת תערובת חלקה אך סמיכה. עוצרים ומערבבים מידי פעם

• מוסיפים את תערובת הפירות לחלב השקדים ומערבבים היטב

• שמים על אננס את כל הרכיבים והתוספות

– –

המתכון באדיבות beko – מותג מכשירי החשמל לבית

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram