מצרכים:
30 גר’ שמן זית
מלח
4 שיני שום כתושות
1 בצל
צרור גזרים (קלופים וחתוכי ראש)
1 כרישה, שטופה וחתוכה לקוביות
700-800 גר’ תפוחי אדמה מחולקים לרבעים
4 ירכי עוף
תימין טרי
אופן ההכנה:
• מחממים תנור ל- 200 מעלות
• בתבנית מוסיפים שמן זית, מלח, שום כתוש ובצל
• חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומפזרים על התבנית
• מוסיפים את הגזרים, כרישה, תפוחי אדמה ותימין בתבנית ומערבבים
• מוסיפים את ירכי העוף אחרי הסרת העור בכיוון מטה
• אופים במשך 45 דקות עם כיסוי, מסירים וממשיכים ב- 190 מעלות
• מוציאים מהתנור ומניחים
– –
המתכון באדיבות beko – מותג מכשירי החשמל לבית