מתכון קל להכנה לארוחת חג: עוף צלוי עם ירקות שורש

יוני גרין
31 באוגוסט 2021    אין תגובות
צילום: 
יחצ BEKO

מצרכים:

30 גר' שמן זית

מלח

4 שיני שום כתושות

1 בצל

צרור גזרים (קלופים וחתוכי ראש)

1 כרישה, שטופה וחתוכה לקוביות

700-800 גר' תפוחי אדמה מחולקים לרבעים

4 ירכי עוף

תימין טרי

אופן ההכנה:

• מחממים תנור ל- 200 מעלות

• בתבנית מוסיפים שמן זית, מלח, שום כתוש ובצל

• חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומפזרים על התבנית

• מוסיפים את הגזרים, כרישה, תפוחי אדמה ותימין בתבנית ומערבבים

• מוסיפים את ירכי העוף אחרי הסרת העור בכיוון מטה

• אופים במשך 45 דקות עם כיסוי, מסירים וממשיכים ב- 190 מעלות

• מוציאים מהתנור ומניחים

– –

המתכון באדיבות beko – מותג מכשירי החשמל לבית

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram