מצרכים:
חצי חבילת פסטה מסוג פרפלה
200 גר’ עוף צלוי
100 גר’ אדממה
2 אבוקדו
200 גר’ פסטו
פלפל
פטרוזיליה
מלח
אופן ההכנה:
• מכינים את הפסטה לרמת אל-דנטה, מסננים ושוטפים במים קרים
• מרתיחים את האדממה ל2-3 דקות, שוטפים במים קרים ומוציאים את הפולים
• מערבבים את הפסטו והאבוקדו בקערה, מועכים קלות ומתבלים
• מערבבים יחד את הפסטה והפטרוזיליה
• מפזרים מעל את פולי האדממה והעוף הצלוי
– –
המתכון באדיבות beko – מותג מכשירי החשמל לבית