מתכון קל להכנה: סלט פסטה פסטו עם אדממה ועוף צלוי

מדורי האוכל מוצפים באלפי מתכונים ולפעמים הבחירה יכולה להיות קשה • על מנת להקל עליכם - BEKO, מותג מכשירי החשמל לבית, מגיש מתכון קל להכנה שישדרג לכם כל ארוחה
יעל חן
כ"ג אלול התשפ"א / 31.08.2021 13:19

מצרכים:

חצי חבילת פסטה מסוג פרפלה

200 גר’ עוף צלוי

100 גר’ אדממה

2 אבוקדו

200 גר’ פסטו

פלפל

פטרוזיליה

מלח

 אופן ההכנה:

• מכינים את הפסטה לרמת אל-דנטה, מסננים ושוטפים במים קרים

• מרתיחים את האדממה ל2-3 דקות, שוטפים במים קרים ומוציאים את הפולים

• מערבבים את הפסטו והאבוקדו בקערה, מועכים קלות ומתבלים

• מערבבים יחד את הפסטה והפטרוזיליה

• מפזרים מעל את פולי האדממה והעוף הצלוי

– –

המתכון באדיבות beko – מותג מכשירי החשמל לבית

 

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות