מתכון: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

יוני גרין
26 באפריל 2021    אין תגובות
צילום: 
נמרוד סנדרס

חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) ברילה טליאטלה פלייה א-פיאנו

לרוטב:

2 כפות חמאה
2 גבעולי תימין
1 מכל (250 מ״ל) שמנת 38%
30 גרם גרוייר או אמנטל מגוררת
30 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
30 גרם גבינת פרמז'ן
30 גרם גבינת רוקפור

אופן הכנה:

1. מחממים חמאה ותימין במחבת גדולה ורחבה או סיר נמוך ורחב ומצמצמים את הנוזל לחצי. מוסיפים את השמנת, ומביאים לרתיחה.

2. מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות, עם כף עץ, עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.

3. במקביל מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב. מערבבים ומגישים חם.

• המתכון באדיבות ברילה

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram