קינוח חלבי שוקולדי בריא: סופלה שוקולד בטעם עשיר מועשר בחלבון

יוני גרין
21 באפריל 2021    אין תגובות
צילום: 
דן פרץ

סופלה שוקולד:

מנה 1

רכיבים

3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה

1 ביצה

2 כפות PRO MAX שוקולד

2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

לרוטב שוקולד:

1 קוביית שוקולד מריר

אופן הכנה

  1. מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.
  2. מוסיפים את ה- PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.
  3. מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.
  4. להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.

ערכים תזונתיים למנה אחת:

קק"ל חלבון, גרם פחמימה, גרם שומן, גרם
חלב דל שומן 324 30.9 21.8 11.4

• המתכון באדיבות הרבלייף

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram