קינוח חלבי שוקולדי בריא: סופלה שוקולד בטעם עשיר מועשר בחלבון

שולחן חג השבועות העשיר במאכלים חלביים לא יהיה שלם בלי הקינוח המושלם • הצרה עם קינוחים שהם בדרך כלל לא תורמים הרבה מבחינת תזונתית • המותג 'הרבלייף' מציע מתכון סופלה שוקולד חלבי ובריא - בעל טעם עשיר ומועשר בחלבון • מתוך ספר המתכונים החדש 'מבשלים דרך חיים'
יעל חן
ט' אייר התשפ"א / 21.04.2021 01:17

סופלה שוקולד:

מנה 1

רכיבים

3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה

1 ביצה

2 כפות PRO MAX שוקולד

2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

לרוטב שוקולד:

1 קוביית שוקולד מריר

אופן הכנה

  1. מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.
  2. מוסיפים את ה- PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.
  3. מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.
  4. להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.

ערכים תזונתיים למנה אחת:

קק”ל חלבון, גרם פחמימה, גרם שומן, גרם
חלב דל שומן 324 30.9 21.8 11.4

• המתכון באדיבות הרבלייף

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות