מצרכים:
1 צנצנת רוטב ברילה בזיליקום
1 חבילת בוקטיני ברילה (ספגטי מס’ 9)
5 יחידות אסאדו חתוכות עם העצם
7 שיני שום
5 כפות שמן זית
2 בצלים חתוכים לרבעים
כפית מלח
200 גרם ערמונים
כפית פלפל שחור גרוס
כף גדושה פפריקה
מים לכיסוי הפסטה
3 כפות טימין – רק העלים
אופן הכנה:
1. מבשלים את הבוקטיני ומסננים
2. במחבת מניחים שמן זית, רבעי בצלים ואת האסאדו, מטגנים מכל הכיוונים עד שהבשר והבצלים משחימים ומניחים את המחבת בצד.
3. מערבבים בקערה את הבוקטיני עם צנצנת הרוטב, השום, הפפריקה, המלח, הפלפל והטימין.
4. בתבנית מלבנית משומנת – רצוי מרופדת נייר אפייה משומן, מניחים מעט מהבוקטיני, מניחים את חתיכות הבשר והבצלים על התבנית, מפזרים ערמונים ושופכים את שמן הבשר מעל.
5. מכסים בשאר הבוקטיני.
6. מכסים במים עד לכיסוי.
7. עוטפים בנייר אפייה שמעליו נייר כסף.
8. אופים בתנור בחום של 130 מעלות ללילה, או לכ-7 שעות.
• המתכון באדיבות ברילה