מתכון מיוחד שיעשה לכם את חג החנוכה: עוגיות שוקוצ’יפס מטוגנות

טוויסט בעוגיה: המותג הקולינארי 'מאסטר שף' מציע מתכון לעוגיות שוקוצ'יפס טעימות ומפתיעות, ממש לא כמו שהכרתם 
יעל חן
כ"ט כסלו התשפ"א / 15.12.2020 12:10

בצק עוגיות מטוגן (מרכיבים ל-20 כדורים):

אהרן מבית שמש מקבל כל חודש 6,400 שקלים בגלל דיכאון. אולי גם לך מגיע? 

בצק עוגיות:

100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום בהיר
1 ביצה L
175 גרם (1/4 1 כוסות) קמח
קורט מלח
1 כוס שוקולד צ’יפס

ציפוי:

2 כוסות תערובת לציפוי נאגטס מאסטר שף
480 מ”ל (2 כוסות) מים
שמן לטיגון

הגשה:

שוקולד מומס

אופן הכנה:

1. מכינים את בצק העוגיות: שמים את כל מרכיבי המתכון, למעט השוקולד צ’יפס, במיקסר עם וו גיטרה ומערבלים עד שמתקבל בצק רך וגמיש. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים שוב.
2. מגלגלים בין הידיים כדורים בגודל אגוז ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מקררים בערך שעה, או עד שהם מתייצבים לגמרי.
3. מחממים היטב (ל-180 מעלות) שמן עמוק בסיר.
4. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את התערובת לציפוי נאגטס ומים עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
5. טובלים את הכדורים בבלילת הציפוי ומעבירים בזהירות לסיר עם שמן חם. מטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה. מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
6. מצננים טיפה ומגישים. אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.

• המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות