יותר מחמם את הלב מעוד לביבה: סלט חציל ברוטב חומץ וסחוג

יוני גרין
3 בדצמבר 2020    אין תגובות
צילום: 
דינה דגן

מצרכים:

3 חצילים בינוניים
4 כפות שמן (לפי הטיגון ניתן להוסיף עוד)
פטרוזיליה קצוצה

לרוטב:

רבע כוס חומץ
כף כמון
חצי כף פלפל שחור גרוס
כף פפריקה אדומה
2 כפות סחוג
3-4 שיני שום קצוץ

הוראות הכנה:

חותכים את החציל לקוביות

בוזקים מעליו מלח ומשרים אותו במשך שעה שיגיר נוזלים.

במחבת עם שמן צמחי (קנולה או חמניות) מטגנים את קוביות החציל עד למצב זהוב

להכנת הרוטב:

מערבבים את כל החומרים לרוטב

קוצצים פטרוזיליה ומפזרים מעל לפני ההגשה.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram