קלה להכנה, טעימה והכי מפנקת: מתכון מנצח של פסטה ירוקים

יעל חן
|
י"ד כסלו התשפ"א / 30.11.2020 18:48
 המותג ברילה מציע מתכון מנצח של פסטה ירוקים • קל להכנה, טעים והכי מפנק שיש: חגיגה של ירוקים שיפה לגוף ולעין

מרכיבים (5 מנות):

1 חבילה פסטה גירנדולה (או פוזילי)

6 תחתיות ארטישוק מבושלות חתוכות לרבעים, או פרוסות עבות.

2 זוקיני פרוס לפרוסות בעובי של חצי ס”מ

6 עלי מנגולד פרוסים לרצועות

4 שיני שום פרוס

4 כפות שמן זית

כוס יין לבן

חצי כפית מלח

כף סילאן

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כפית קליפת לימון מגוררת

100 גרם שקדים מולבנים קלויים

100 גרם פרמזן מגורר – להגשה לא חובה.

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים – לא שוטפים.

במחבת רחבה מניחים שמן זית, תחתיות ארטישוק, וזוקיני, מטגנים כ- 6 דקות

מוסיפים עלי מנגולד, שום,  מלח, פלפל וקליפת לימון מגוררת, מוסיפים יין לבן וכף סילאן  ומביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

מוסיפים את הפסטה למחבת הרחבה ומערבבים.

מגישים בקערה חגיגית רחבה ומעל שקדים.

ניתן להגיש עם פרמזן מגורר וניתן בלי כדי לשמור על המנה פרווה.

• המתכון באדיבות המותג ‘ברילה’