פנה סציליאני: מתכון קל להכנה ססגוני וטעים, שיפתיע את הסועדים

בימים אלו בהם אנו מרבים לבשל בבית, המותג ברילה מציע: מנת פסטה ססגונית ושופעת, הכוללת ירקות - חצילים, זוקיני ופלפלים, מוצרלה ופסטו שמתווסף לקראת סוף ההכנה ומעניק טעם וארומה נפלאים למנה כולה
יעל חן
כ"ח חשון התשפ"א / 15.11.2020 16:56

חומרים ל-4-6 מנות:

1 חבילה פנה (500 גרם) ברילה
4 כפות שמן זית
1 חציל חתוך לקוביות
1 זוקיני חתוך לקוביות
1 פלפל אדום (או צהוב) חתוך לקוביות
3 כפות פסטו ברילה
100 גרם מוצרלה מגוררת (לא חובה)

סובלים ממחלות רקע? ייתכן ומגיע לכם הרבה כסף מהביטוח הלאומי

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.

2. במקביל מחממים מחבת גדולה או ווק עם שמן זית ומקפיצים את קוביות החציל, אחריו מוסיפים את הזוקיני ואחריו את הפלפל. מקפיצים עד להזהבה.

3. מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת יחד עם רבע כוס ממי הבישול, פסטו ומוצרלה (א משתמשים) ומערבבים יחד על הכיריים עד שהגבינה נמסה, מגישים מיד!

מומלץ להוסיף עוד כפית פסטו לכל מנה.

• המתכון באדיבות ברילה

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות