מצרכים:
1 כרובית שלמה מנוקה מעלים לאחר בישול של 10 דקות במים רותחים עם כף מלח
4 כפות גדושות מיונז הולנדי מאסטר שף
1 כף גדושה חרדל דיז’ון צרפתי מאסטר שף
3 כפות רוטב סויה מסורתי מאסטר שף
1 כפית פלפל
1 כפית מלח
2 כוסות פירורי לחם פנקו מאסטר שף
רבע כוס עירית קצוצה
100 גרם פרמז’ן מגורר דק
לא כדאי לכם להחמיץ: אלה הטעמים החדשים של ‘מילקי’
להגשה:
רוטב צ’ילי מתוק מאסטר שף
אביזרים:
קערה גדולה ועמוקה
תבנית אפייה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, הסויה, המלח והפלפל.
עוטפים את הכרובית היטב במרינדה.
בקערה עמוקה מערבבים פירורי לחם, עירית קצוצה ופרמז’ן מגורר דק, עוטפים את הכרובית בציפוי ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות ומגישים.
• המתכון באדיבות המותג מאסטר שף