קל, טעים וחוויתי: מתכון להכנת לזניה אישית – עם הילדים בבית

בימים אלו, בהם אנו בבית עם הילדים, ניתן ליישם איתם מתכונים קלים להכנה וטעימים - כארוחה משפחתית שתספק חוויה הן בהכנתם והן בסעודה • המותג ברילה מציע מתכון מנצח שקל להכנה, טעים והילדים ישמחו להשתתף בהכנה וגם לאכול
יעל חן
י"ח תשרי התשפ"א / 06.10.2020 12:39

מצרכים:

12 עלי לזנייה
1 צנצנת רוטב פומדורו
12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם זיתים שחורים מגולענים
שמן זית לשימון תבנית שקעים

צילום: אפיק גבאי

אופן ההכנה:

1. מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים.

2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.

3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.

• המתכון באדיבות המותג ברילה

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות