קל, טעים וחוויתי: מתכון להכנת לזניה אישית – עם הילדים בבית
בימים אלו, בהם אנו בבית עם הילדים, ניתן ליישם איתם מתכונים קלים להכנה וטעימים - כארוחה משפחתית שתספק חוויה הן בהכנתם והן בסעודה • המותג ברילה מציע מתכון מנצח שקל להכנה, טעים והילדים ישמחו להשתתף בהכנה וגם לאכול
מצרכים:
12 עלי לזנייה
1 צנצנת רוטב פומדורו
12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם זיתים שחורים מגולענים
שמן זית לשימון תבנית שקעים
צילום: אפיק גבאי
אופן ההכנה:
1. מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים.
2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.
3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.
• המתכון באדיבות המותג ברילה
תגובות
אין תגובות