קל, טעים וחוויתי: מתכון להכנת לזניה אישית - עם הילדים בבית

יוני גרין
6 באוקטובר 2020    אין תגובות
צילום: 
אפיק גבאי

מצרכים:

12 עלי לזנייה
1 צנצנת רוטב פומדורו
12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם זיתים שחורים מגולענים
שמן זית לשימון תבנית שקעים

[גלריה]

צילום: אפיק גבאי

אופן ההכנה:

1. מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים.

2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.

3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.

• המתכון באדיבות המותג ברילה

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram