לקראת ראש השנה: מתכון מנצח לסלט פסטה עם תפוח ורימונים

המותג ברילה מגיש מתכון פסטה מנצח עם הרימון • קל להכנה ומעשיר כל שולחן: סלט פסטה עם רימונים • איך מכינים? הכל בפנים
יעל חן
כ"ד אלול התש"פ / 13.09.2020 11:21

מצרכים:

1 חבילה (500 גרם) פסטה “פרפלה” ברילה
1 שקית עלי בייבי תרד
1 תפוח עץ מסוג גרני סמית (ירוק וחמצמץ)
1 בצל אדום
חופן עלי נענע
1 כוס גרגרי רימון
100 גרם שבבי שקדים קלויים (על מחבת יבשה)

לרוטב:

1/3 כוס שמן זית
2 כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים
1 כף דבש
1 כף שומשום קלוי
מלח ופלפל

צילום: אנטולי מיכאלו

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומצננים. מומלץ להוסיף מעט שמן זית לפסטה החמה, למניעת הדבקות.

2. חותכים את התפוח לרבעים, מנקים את הזרעים וחותכים לפרוסות דקות. חותכים את הבצל האדום לחצי ופורסים לטבעות דקות.

3. מכינים את הרוטב: מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים.

4. מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה מערבבים פסטה, תרד, נענע, תפוחי עץ ובצל. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.

5. לפני ההגשה מפזרים למעלה את גרגרי הרימון והשקדים הקלויים – ומגישים.

 

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות