מצרכים:
כוס וחצי קמח כוסמין
1/2 כוס סוכר קוקוס
כף אבקת אפייה
כפית אבקת קינמון
קמצוץ מלח
1/3 כוס שמן זית
3 ביצים
רבע כוס חלב שקדים
6 כפות רסק תפוחים
כף חומץ תפוחים
תפוח חתוך לקוביות
אופציונלי – חצי כוס אגוזי מלך קצוצים ורבע כוס שקדים פרוסים לקישוט.
צילום: באדיבות ניצת הדובדבן
מה עושים:
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים בקערה את המצרכים הרטובים ומוסיפים את היבשים.
מערבבים היטב שלא יהיו גושים ומעבירים לתבנית, מקשטים מעל עם שקדים פרוסים ומפזרים מעל מעט סוכר קוקוס לקרמול.
מכניסים לתנור ל-30 דק או עד שהקיסם יוצא יבש.