‘קיץ מסחרר’: מתכון להכנת קוקטייל קייצי בטעם אקזוטי מחליטה קרה
מותג התה והחליטות הבינלאומי פומפדור מבית טיקנה מציע מתכון להכנת קוקטייל קייצי - לרגל השקת סדרת חליטות קרות: COOL SANSATION היחידה בישראל המיועדת להכנת תה קר ומוצעת בטעמים אקזוטים של תות שדה-תפוז, מוחיטו-פירות יער ואפרסק-פסיפלורה • ללא קפאין, ללא קלוריות וללא סוכר

קיץ מסחרר (מתכון לכוס אחת – ניתן להכפיל):
רכיבים:
1 שקית חליטה קרה אפרסק פסיפלורה
נקטר פסיפלורה
כפית ליים או לימון סחוט
כוס שמפניה קרה
אופן ההכנה:
הכנה: חולטים שקית חליטה 5-8 דקות במים קרים, מוסיפיםלחליטת את נקטר פסיפלורה, מיץ לימון ומוזגים מעל שמפניה קרה.
צילום: שאטרסטוק
• המתכון באדיבות המותג פומפדור
תגובות
אין תגובות