אחרי תשעה באב: קציצות ברוטב פטריות ובטטה

תמי גיל
|
י' אב התשע"ד / 06.08.2014 12:42
תמו תשעת הימים, ואת שבה אל המטבח הבשרי • זה הזמן לארוחת צהרים בשרית: קציצות הודו ברוטב פטריות ובטטה • באדיבות עמרי בן פרז מ’עוף טוב’

המרכיבים:

1 אריזת קציצות “עוף טוב”

2 כפות שמן

1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות

2 סלסילות פטריות חורש או

שמפיניון פרוסות

3 שיני שום כתושות

1 כף רוטב סויה

מלח ופלפל

2 כוסות מרק עוף צח

אופן ההכנה:

• מחממים את הקציצות במיקרוגל 2 דקות.

• מחממים היטב מחבת גדולה. מוסיפים למחבת את השמן ואת

• קוביות הבטטה ומטגנים היטב על אש בינונית כ- 10 דקות.

• מוסיפים את הפטריות ואת השום ומטגנים כ 5- דקות נוספות.

• מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מוסיפים את הסויה ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הקציצות, מבשלים עוד כ 3- דקות ומגישים.

• מומלץ להגיש עם קוסקוס.