מתכון שילדים אוהבים גם להכין וגם לאכול: ארוחת נודלס בסיר אחד!

יוני גרין
29 ביוני 2020    אין תגובות
צילום: 
נמרוד סונדרס
חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה נודלס חיטה להקפצה מאסטר שף

300 גרם חזה עוף פרוס לפיסות בגודל ביס

2 כפות רוטב סויה מאסטר שף

1 פחית קרם קוקוס מאסטר שף

4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף

2 כפות טריאקי מאסטר שף

2 בצלים ירוקים פרוסים (בחלק הלבן משתמשים בהתחלה ואת הירוק שומרים לחוד, להגשה)

1 גזר חתוך לרצועות דקות

1 כוס רצועות דקות של כרוב

1 כוס תירס מאסטר שף

הכנה:

משרים את פיסות העוף ברוטב סויה.

בווק גדול (או סיר רחב ונמוך שוליים) מביאים לסף רתיחה חלב קוקוס עם צ׳ילי וטריאקי.

צילום: נמרוד סונדרס

מוסיפים את הנודלס עם כוס מים רותחים, מערבבים יחד, מכסים ומבשלים 2 דקות עד שהנודלס מתרככות. מוסיפים ירקות ופיסות עוף, מערבבים ומבשלים עוד מספר דקות עד שהאטריות רכות וצבעו של העוף מלבין.

מגישים עם בצל ירוק מעל, לצד צ׳ילי או טריאקי שכל אחד יכול.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram