מאסטר שף מציע: הכנת קינוח אישי - קרם קוקוס עם סילאן וחלבה

יוני גרין
14 ביוני 2020    אין תגובות
צילום: 
אפיק גבאי

מרכיבים ל-4-5 קינוחים אישיים:

קרם קוקוס:

1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס מאסטר שף
2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל
35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר

הגשה:

סילאן / דבש
שערות חלבה

אופן הכנה:

1. שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.
2. מרכיבים את הקינוח: שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן, יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס, מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram