מאסטר שף מציע: הכנת קינוח אישי – קרם קוקוס עם סילאן וחלבה
מה יותר כיף מפעילות מהנה עם הילדים שתעניק גם זמן איכות וגם תוצרים נפלאים? • המותג מאסטר שף מציע קינוח פרווה אישי, שילדים אוהבים גם להכין וגם לאכול – קרם קוקוס עם סילאן וחלבה
מרכיבים ל-4-5 קינוחים אישיים:
קרם קוקוס:
1 פחית (400 מ”ל) קרם קוקוס מאסטר שף
2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל
35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר
הגשה:
סילאן / דבש
שערות חלבה
אופן הכנה:
1. שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.
2. מרכיבים את הקינוח: שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן, יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס, מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.
תגובות
אין תגובות