מרקם טעמים עשיר: סלט סלקים, אנדיב, גבינת קממבר וכעכי טרליני

יוני גרין
6 במאי 2020    אין תגובות
צילום: 
אנטולי מיכאלו

מרכיבים:

אנדיב בשני צבעים

1 סלק לא מבושל, מקולף

גלגל קטן של גבינת קממבר

מיקס עלים ירוקים (אורוגולה, תרד, עלי בייבי)

כעכי טרליני, מסדרת פניני, בטעם שאתם הכי אוהבים (קלאסי, שום בצל, ובתוספת מלח ים).

לרוטב:

1/3 כוס שמן זית

2 כפות מיץ תפוזים

2 כפות חומץ

2 כפות מיץ לימון

1 כפית חרדל

1 כפית דבש

גרידת תפוז

קורט מלח

קורט פלפל

• יש לערבב היטב בצנצנת את המרכבים עבור הרוטב

אופן ההכנה:

לקחת צלחת רחבה, ולהניח את מיקס הירוקים. וגם את סירות האנדיב.

לקלף את הסלק, ולחצות אותו לחצי ולפרוס עם סכין חדה ולהניח בצלחת בין סירות האנדיב, לאחר מכן מחממים תנור ל-180 מעלות, מניחים את גלגל הקממבר על נייר אפייה ומחממים כ-3 דקות בתנור למרקם רך ועסיסי.

מניחים במרכז הסלט את הגבינה ומפזרים את כעכי הטרליני בכמות שאוהבים לטבילה בגבינה הנימוחה, את רוטב הויניגרט הדרים שופכים מעל, ומתענגים

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram