8 חולי קרונה בטלז-סטון • יצחק רביץ: “זה לא משחק, קחו ברצינות”
תושבת היישוב החרדי טלז-סטון נוספת, שילדה בן, אובחנה היום (ראשון) כחולה בנגיף קורונה.
בכך עולה מספר החולים מהיישוב – לשמונה.
זאת לאחר שאתמול אובחנו שבעה בני משפחה אחת – הורים וחמשת ילדיהם – המתגוררים ביישוב כחולי קורונה, לאחר שבאו במגע עם חולה קורונה מאומת.
החולה שאובחנה היום התארחה אצל משפחה זו בסעודת פורים, ונדבקה מהם.
בהודעה ששיגר ראש המועצה יצחק רביץ לתושבים הוא קרא לתושבים שבאו במגע או שהו בקרבת חולי הקורונה – להיכנס לבידוד ביתי ולהתייחס במלוא הרצינות להנחיות משרד הבריאות.
”לצערנו בשעה האחרונה התגלתה חולה נוספת מהישוב. בשעות הקרובות תצא הודעה ממשרד הבריאות. בשם משרד הבריאות אני פונה ומבקש בכל לשון של בקשה, כל מי ששהה במקומות שפורסמו בימים האחרונים, שיכנס לבידוד ביתי בלי שום הוראת היתר”, כתב רביץ.
ראש המועצה הדגיש: ”זה לא משחק, ואנחנו חייבים לקחת ברצינות את הדברים. זו הדרך היחידה למגר את המגיפה. אם ישמר הבידוד ובכלל אם נשמור על הכללים שפרסם משרד הבריאות, נוכל לעצור את המגיפה”.
כ-1500 מבני היישוב, הממוקם בדרך לירושלים, נמצאים בבידוד.
-
The NATURAL cure for Corona with an onion
הנה הרפואה טבעית בס”ד – הבצל יציל אותכם מקורונהקראו בסבלנות כדאי!!! כדאי לקראות עד הסוף.
בשנת -1919(למספרם), כאשר השפעת הרגה 40 מיליון בני אדם רח”ל, היה אותו רופא אשר ביקר בחוות חקלאיות רבות אשר נדבקו בשפעת, כדי לראות כיצד יוכל לעזור להם להילחם במחלה. רבים מן החקלאים ומשפחותיהם אכן הלכו לעולמם.
הרופא הגיע אל חקלאי מסוים ולהפתעתו כולם היו בריאים. כאשר הרופא שאל את החקלאי מה הוא עשה שגרם לכך שמצבו יהיה שונה מכל השאר, האשה השיבה שהיא שמה בצל לא מקולף בתוך כל חדר בביתה.
הרופא התקשה להאמין שזו הסיבה שבני הבית לא נדבקו במחלה. הוא ביקש מהאשה כי תתן לו אחד מן הבצלים כדי לבדוק אותו במיקרוסקופ.
האשה נתנה לרופא את אחד הבצלים ובבדיקתו הוא גילה את וירוס השפעת בתוך הבצל. ללא ספק, הבצל ספג לתוכו את גורם המחלה, ובכך שמר על בריאות בני המשפחה.
עדות נוספת:
“כשאני חליתי בדלקת ריאות, וכמובן הייתי חולה מאד רח”ל. אז נתקלתי במאמר שבו נכתב כי יש לחתוך את שתי קצות הבצל ולהכניסו לתוך צנצנת ריקה, שאותה יש להניח סמוך לחולה למשך הלילה. נאמר שם שהבצל יהיה שחור בבוקר, בגלל החיידקים שיספוג. אכן, זה בדיוק מה שקרה….הבצל היה ממש הרוס ואני התחלתי להרגיש יותר טוב.
עוד קראתי במאמר שבצלים ושומים שמניחים אותם בחדר הצילו רבים במגפה השחורה, לפני שנים רבות. יש להם תכונות אנטי בקטריאליות ואנטיספטיות.”בצלים סופגים בקטריות וזו הסיבה שהם כל כך יעילים במניעת הצטננות ושפעת. אך זו גם הסיבה שאסור לנו לאכול בצל שהיה מונח זמן מסוים אחרי שנחתך.
שאריות בצל הן רעילות. בצלים הם מגנט ענק לבקטריות, במיוחד בצל ולא מבושל.
לעולם אין לתכנן שמירת חלק מבצל חתוך לשימוש מאוחר יותר. זה לא בטוח, אפילו אם נשים את שארית הבצל בתוך שקית עם רוכסן ונכניס את השקית למקרר. בגלל ששארית כזו כבר מזוהמת מרגע שהבצל נחתך אפילו לזמן קצר, כך שהיא עלולה להיות מסוכנת עבורנו.