מתכון קינוח מרוקאי מיוחד לסעודת פורים ג'באן: קציפת ביצים מקושטת

יוני גרין
5 במרץ 2020   
צילום: 
דינה דגן

החומרים:

6 ביצים (החלבון הלבן)
1 כוס סוכר
מעט מיץ לימון.
שקדים, חמוציות (כל סוג של פירות יבשים) וסוכריות.

אופן ההכנה:

מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים.

עד לקבלת קצף יציב ותוך כדי מוסיפים את הסוכר בהדרגה.

ולבסוף מוסיפים מעט מיץ לימון על מנת שהקצף אכן יתייצב.

מעבירים לקערת הגשה יפה ומקשטים בשקדים, פירות יבשים או סוכריות.

מגישים עם כפיות.

צילום: דינה דגן
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram