חברת ‘וגה מוצרים טבעוניים’ מציגה מוצר נוסף בסדרת וגו: ממרח אגוזי לוז וקקאו קראנץ’ – לממרח מרקם עשיר, קטיפתי ושוקולדי והוא מעולה למריחה על לחם ולשילוב במאפים מתוקים.
הנה רעיון לקראת חג הפורים ליצירת אוזני המן קצת לא שגרתיים ומאוד, מאוד טעימים:
מרכיבים (ל-10 אוזני המן קטנים):
500 גרם מרציפן גולמי
צנצנת ממרח VEGO
צילום: הדס ניצן
אופן ההכנה:
מחלקים את המרציפן ל-10 חלקים שווים. יוצרים מכל חלק כדור.
משטחים ומרדדים כל חלק לעיגול בקוטר כ-6-7 ס”מ.
במרכז כל עיגול שמים כפית מלאה של ממרח וגו. מקפלים את הקצוות בזהירות לכיוון המרכז מ-3 כיוונים, ליצירת צורה של אוזן המן ומהדקים.