מתכון לבצק:
50 גר’ ביצים (ביצה בגודל מדיום)
100 גר’ אבקת סוכר
200 גר’ חמאה
300 גר’ קמח
אופן הכנה:
• למיקסר עם וו גיטרה מכניסים את הקמח, החמאה הקרה חתוכה לקוביות ואבקת הסוכר ומערבבים עד לקבלת פירורים (עד שלא יישארו קוביות חמאה).
• מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
• מקררים את הבצק כ-45 דקות ומרדדים לעובי של כ-5 מ”מ. חורצים עיגולים בקוטר של כ 6 ס”מ או בכל קוטר אחר רצוי. במרכז כל עיגול שמים קוביית “אגו” שוקולד חלב, או לבן או מריר – לבחירתכם.
צילום: אמיר מנחם
• מקפלים את פינות הבצק לקבלת צורה של משולש ומהדקים את הקצוות היטב עם קצות האצבעות.
• מסדרים בתבנית על גבי נייר אפייה.
• אופים בחום של כ- º175 , 8 עד 10 דקות.
• מקררים מעט את אזני המן מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.