המשולש המשובח: מתכון לעוגייה הכי פופולארית בפורים: אוזני המן

יעל חן
|
כ"ה שבט התש"פ / 20.02.2020 13:27
חברת כרמית חולקת מתכון לעוגייה הכי פופולארית בחודש אדר: אוזן המן במילוי שוקולד “אגו” משובח • איך מכינים? כנסו. הכל בפנים

 

מתכון לבצק:

50 גר’ ביצים (ביצה בגודל מדיום)
100 גר’ אבקת סוכר
200 גר’ חמאה
300 גר’ קמח

אופן הכנה:

• למיקסר עם וו גיטרה מכניסים את הקמח, החמאה הקרה חתוכה לקוביות ואבקת הסוכר ומערבבים עד לקבלת פירורים (עד שלא יישארו קוביות חמאה).

• מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.

• מקררים את הבצק כ-45 דקות ומרדדים לעובי של כ-5 מ”מ. חורצים עיגולים בקוטר של כ 6 ס”מ או בכל קוטר אחר רצוי. במרכז כל עיגול שמים קוביית “אגו” שוקולד חלב, או לבן או מריר – לבחירתכם.

צילום: אמיר מנחם

• מקפלים את פינות הבצק לקבלת צורה של משולש ומהדקים את הקצוות היטב עם קצות האצבעות.

• מסדרים בתבנית על גבי נייר אפייה.

• אופים בחום של כ- º175 , 8 עד 10 דקות.

• מקררים מעט את אזני המן מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.