מתכון נשנושים: מאפה בית לזית גרסת 2020 • איך מכינים? הכל בפנים

יוני גרין
18 בפברואר 2020    אין תגובות
צילום: 
נמרוד סונדרס

חומרים ל-24 נשנושים:

20 זיתים ללא גלעין מאסטר שף
4 טורטיות מאסטר שף
4 פרוסות גבינת מוצרלה או צהובה
מעט שמן זית
ממרח פסטו בזיליקום וגבינה גרנה פדנו מאסטר שף

הוראות הכנה:

1. בעזרת גלגלת או סכין מחלקים כל טורטייה לשישה משולשים.
2. מניחים על כל בסיס של משולש פיסה של גבינה וזית ומגלגלים עד לשפיץ. סוגרים עם קיסם.
3. מזהיבים במחבת חמה עם מעט שמן זית ומגישים מיד. לצד ממרח פסטו.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram