את זה לא כדאי לכם לפספס בחורף: מתכון חם למרק עגבניות עם אורז

יוני גרין
7 בינואר 2020    אין תגובות
צילום: 
אסף לב

מרק עגבניות עם אורז להכנת כ-5 ליטר:

1 בצל גדול קצוץ דק

1 גבעולים גדולים של סלרי אמריקאי, קצוץ

1 גזרים גדולים מקולפים וקצוצים דק

0.5  כף מטבח שום כתוש

1  קופסאות עגבניות תמר מקולפות, מרוסקות

2 ליטר מים

40 גרם אבקת מרק עגבניות

אבקת מרק עוף, לפי הטעם

מלח, סוכר, פלפל שחור גרוס

100 גרם אורז

 אופן ההכנה:

• לטגן את ירקות השורש בשמן מעורב עם השום

• להוסיף את יתרת הרכיבים פרט לאורז.

• לבשל כחצי שעה תוך ערבוב, לתקן טעמים ולקראת סוף הבישול להוסיף את האורז

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram