מה יותר כיף ממרק חם וטעים בחורף? מתכון למרק חרירה מרוקאי
רשימת חומרים ל-8 מנות:
1 כוס חומוס מקופסא של מאסטר שף
1 כוס עדשים מקופסא של מאסטר שף
1 בצל גדול קצוץ
1 צרור כוסברה
1 צרור פטרוזיליה
3 גבעולי סלרי קצוצים
1 קופסא עגבניות חתוכות דק מאסטר שף
3כפות מיץ לימון טבעי מאסטר שף
כפית וחצי כמון
מלח לפי הטעם
כפית פלפל לבן גרוס לפי הטעם
3 כפות שמן זית
להגשה:
זילוף מיץ לימון
כוסברה קצוצה
הוראות הכנה:
1. בסיר גדול מחממים שמן זית, ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ומערבבים.
2. מוסיפים את עשבי התיבול בזה אחר זה, ומקפיצים במשך מספר דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס, את מיץ הלימון ואת העגבניות ו-3 כוסות מים.
3. מוסיפים את העדשים השחורות ואת התבלינים, ומבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות. אם המרק מסמיך יתר על המידה מוסיפים מים רותחים לפי הצורך.
4. בהגשה – יוצקים את המרק לקערה, מזלפים מיץ לימון, מפזרים מעט כוסברה טרייה ומגישים.
תגובות
אין תגובות