מצרכים ל-15-20 יחידות:
1 חבילת מרשמלו ורוד לבן 150 גרם
20 מטבעות שוקולד מריר כרמית
100 גרם ממרח בוטנים טבעי
40 קרקרים עגולים מלוחים
אופן הכנה:
1. מסדרים בתבנית אפייה עם נייר פרגמנט קרקרים עגולים, מניחים מעל כל אחד מטבע שוקולד ועליו מרשמלו.
2. מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות, לכ-10 דקות או עד שרואים שהמרשמלו נמס.
3. בינתיים מורחים מעט ממרח בוטנים על כמות זהה של קרקרים.
4. כאשר מוכן, מוציאים מהתנור ומכסים בקרקר עם חמאת הבוטנים.
ניתן לשמור במקרר.
צילום: גלי איתן